Budapest XI. kerületben már csak egy lakás eladó!

nappali + 3 hálószobás lakás

új építésű társasházban tetőtéri lakás nagy erkéllyel

Hosszúréti út és a Söjtör utca kereszteződésénél

Budapest XI. kerület

iroda@baumeister.hu

Hőszivattyús, fűtő-hűtő rendszer

Jelentkezzen mielőbb!

iroda@baumeister.hu

Új építésű társasházban nappali + 3 hálószobás tetőtéri lakás nagy erkéllyel eladó! A földszinti és emeleti lakások már elkeltek!

Új építésű társasházban nappali + 3 hálószobás  tetőtéri lakás nagy erkéllyel eladó! A földszinti és emeleti lakások már elkeltek. A lakások energiatakarékos,  hőszivattyús fűtő-hűtő rendszerrel működnek.

Az épület

A tervezett épület pince, földszint, emelet és tetiőtéri szintekből áll. A pinceszinten a garázs, a lakásonkénti tárolók és egy közös gyerekkocsi tároló kaptak helyet. A földszinten két egyforma lakás 2 hálószobával, saját használatú kerttel, az emeleten egy nagy lakás 3 hálószabával, nagy erkélyekkel, a tetőtérben pedig egy nagy lakás, 2 hálószobával. Az emeleten és a tetőtérben az épület erős visszaugratásából kialakuló nagy tetőteraszok épülnek.

Nézze meg a terveket és jelezze felénk mielőbb, hogy melyik lakás érdekli!

Földszinti lakás (B)

Általános jellemzők - Földszinti lakások (A, B)

  • Belső alapterület: 72,96 m2
  • Terasz: 21,48 m2

Eladva!

 

ELADVA

Emeleti lakás (C)

Általános jellemzők - Emeleti lakás (C)

  • Belső alapterület: 125,7 m2
  • Terasz: 22 m2

ELADVA!

 

ELADVA

Tetőtéri lakás (D)

Általános jellemzők - Tetőtéri lakás (D)

  • Belső alapterület: 92,53 m2
  • Terasz: 50,34 m2

Helyiségek: Nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, WC, három hálószoba, háztartási helyiség.
 

 

Árak

A lakás hasznos alapterülete:
92,53m2 x 600.000,- Ft = 55.518.000,- Ft

Terasz:
50.35 m2 x 250.000,- Ft = 12.587.500,- Ft

1 db teremgarázs beálló hely (P 9):
2.800.000,- Ft

1 db tároló:
11.52 m2 x 200.000,- = 2.300.000,- Ft

Összesen: bruttó 73.205.500,- Ft

Opcióként plusz teremgarázs beálló: 2.500.000,- Ft/db
Közös tároló a lépcső alatt: 5,1 m2

Ez a lakás érdekel!

Érdeklődés tetőtéri lakásról

captcharefresh

Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Műszaki leírás

a.) Helyszín

Az építési telek Budapest XI. kerületének fejlődő résén, a város Budaörs felé eső részén elhelyezkedő Hosszúréten, Madárhegy alatti részen található. A terület teljes közműhálózattal (víz, csatorna, villany, gáz) rendelkezik, melynek kiépítése, bekötése folyamatban van.

 

 

 

b.) Beépítés, megközelítés

Az 1267 m2 területű dél-keleti lejtésű telken ideális tájolású 4 lakásos társasház épül. Az épület az utcafrontoktól 10-10 m-es előkerttel helyeztük el. A gyalogos bejárat az épület nyugati oldalán található, a Hosszúrét út felől. A gépkocsi beállás a Söjtör utca felől egy 10 % lejtésű rámpával valósul meg. Az épületet a Hosszúréti úttal párhuzamosan helyeztük el É-D irányú hossztengellyel.

c.) Az épület

A tervezett épület pince, földszint, emelet és 2. emelet szintekből áll. A pinceszinten a garázs, a lakásonkénti tárolók és egy közös gyerekkocsi tároló kaptak helyet. A földszinten két egyforma lakás 2 hálószobával, saját használatú kerttel, az emeleten egy nagy lakás 3 hálószobával nagy erkéllyel, a 2 emeleten pedig egy nagy lakás 2 hálószobával. Az emeleten és a tetőtérben az épület erős visszaugratásából kialakuló nagy tetőteraszok épülnek.
Tervezésüknél a barátságos, minőségi, tájban illeszkedő, villa jellegű, elegáns a panorámára és az ideális tájolásra megnyitott nagy üvegfelületekkel rendelkező, kényelmes családi otthonok építése és a lehetőség szerinti legprivátabb életterek kialakítása voltak a fő irányelvek.

Fontos szempont volt az energiatudatok tervezés. Az épülethatároló szerkezetek hőszigetelését a 2018-ban életbelépő energetikai előírások alapján terveztük meg.

d.) Telepítés

Az épületet, a HSZ és a szabályozási tervben előírt módon (5-10 között) az utcafrontoktól 10 méterre szabadon állóan helyeztük el. A minimális elő- és hátsókert méretét betartottuk. A Hosszúréti úton szomszédos telkeken álló építmény nem befolyásolja a telepítést, a Söjtör utca felőli szomszédos telek üresen áll.

e.) Egyéb

A tervezett építmény „D” mérsékelten tűzveszélyes osztályba tartozik, kockázati besorolása „NAK” nagyon alacsony kockázatú.

 

f.) Az épület alternatív energiarendszereinek vizsgálata

Későbbiekben elhelyezhető alternatív energiaellátási megoldások:

  1. Az épület déli tájolású tetőszerkezetén kültéri tartállyal rendelkező napkollektor elhelyezésére HV ellátásra
  2. Az épület déli tájolású tetőszerkezetén napelemes rendszer elhelyezése, elektromos energia ellátása céljából, ami felhasználásra, illetve az energiahálózatba történő betáplálásra lehet felhasználni.

Az épületgépészeti és elektromos rendszert ezen berendezések fogadására alkalmasan kerül kialakításra.

g.) Szerkezetépítés

Alapozás: Az épület teljes egészében alápincézett.
Pincefalak: LEIER zsalukő 30
Homlokzati falak: WIENERBERGER Porotherm 30 Klíma N+F
Lakáselválasztó falak: 20 cm vastag tömör nagyszilárdságú mészhomoktégla falazat. A hanggátló falak SILKA-HM 200 NF+GT
Válaszfalak: WIENERBERGER Porotherm N+F illetve RIGIPS
Közbenső födém: Alul-felül sík monolit vasbeton lemezfödémek.
Zárófödém: Alul-felül sík monolit vasbeton lemezfödém.
Tetőszerkezet: Hagyományos fa ácsszerkezet

 

h.) Építészet

Homlokzati hőszigetelés: Grafitadalékos extpandált polisztirolhab hőszigetelés 5 cm illetve 10 cm vastagságban AUSTROTHERM Grafit.
Homlokzat burkolat: Ragasztott homlokzati burkolótégla NELISSEN Dali
Belső vakolás: A téglafelületek vakolatot kapnak, a monolit szerkezetek és a mennyezetek vakolat nélküli , glettelt kivitelben készülnek.
Melegpadló burkolatok: A szobákban, a nappali helyiségekben úsztatott aljaztra helyezet szalagparketta burkolat Anyaga: BEFAG Parketta választott színben.

Hidegpadló burkolatok: A lakások előtér, konyha, fürdőszoba és WC helyiségei úsztatott padozatra ragasztott hidegburkolattal készülnek, min. PEI III. kopás állóságú lapból, burkolatváltásoknál fém burkolatváltó profil elhelyezésével Anyaga: IMOLA CERAMICA.
Teraszburkolatok: A teraszok burkolata fagyálló

Falburkolatok: A fürdőszoba és WC helyiségekben ragasztott csempeburkolat készül 1,80 m magasságig, a pozitív éleken műanyag élvédővel kiképezve, a választott lapburkolat szerint. A konyhapult felett 60 cm magasságban készül ragasztott csempeburkolat a választott lapburkolat szerint Anyaga: IMOLA CERAMICA

Zárófödém hőszigetelése: 25 cm vastag ásványi hőszigetelés

Pince feletti hő- és hangszigetelés: 7 cm vastag tűzálló hang és hőszigetelő kőzetgyapot lemez, 5 cm vastag háromrétegű cementkötésű faforgácslap borítással, festve, fém bordázatra szerelve. Anyaga: AUTROTHERM XPS

Födémek hangszigetelése: A kopogó hangok ellen úsztatott aljzatok kerülnek kialakításra: a födémszerkezet és az aljzatbeton közé 4 cm lépésálló hangszigetelés kerül, a falakat 1 cm vastag kopogóhang gátló csík szegélyezi. Anyaga: AUTROTHERM AT L-2 polisztirollap.

Garázsajtó: Szekcionált fehér színű, acéllemezes, elektromos működtetésű, távirányításos automata garázskapu. A garázsajtó és a behajtó kapu működtetése közös távirányító automatikáról történik. Típusa: HÖRMANN S bordázatú

Lakásbejárati ajtók: Hőszigetelő biztonsági ajtólap, acéltokkal, több ponton záródó biztonsági zárral, MABISZ minősítéssel. Acéltok festett kivitelben, ajtólap kívül egységes furnérborítással, belső oldalon a belső ajtóknak megfelelő borítással, kitekintőnyílással. Típusa: LENTA BOS fémtokkal.

Belső ajtók: Utólag szerelhető kivitelű ajtók fa ajtótokkal, furnérborítású, papírrács betétes, teli vagy üvegezett ajtólappal, eloxált alumínium kilinccsel, normál zárral, a WC illetve fürdő helyiségnél WC zárral, 2 db nikkelezett „V” pánttal, beépített gumi lágyütközővel. Típusa: LENTA bükk színben.

Homlokzati nyílászárók: Hat légkamrás, kettős gumitömítéses 70 mm profilmélységű műanyag ablakrendszer, külső oldalon választott RAL szín szerinti színezéssel, tartozék kilinccsel, 3 rtg. üvegezéssel. Típusa: ALUPLAST IDEAL 4000 +

Tető: Kettős állókorcos fémlemezfedés, horganylemezből, impregnált deszkázaton és alátét szigetelésen. Anyaga: RHEINZINK Patina Grey.

i.) Épületvillamosság

Energia ellátás: Az épület energia ellátását a meglévő földkábeles csatlakozással tervezzük. Feszültségnem 3x230/400V, 50HZ háromfázisú rendszerben.

Villámvédelem: Az épület belsejében a belső érzékeny elektronikus eszközök védelmére többlépcsős túlfeszültség védelmi eszközöket terveztünk.

Riasztórendszer előkészítés: A lakás riasztórendszer előkészítése, falba süllyesztett védőcsövezéssel, benne 6x0,22 vezetékkel.

Kaputelefon: Telekbejáratnál kültéri egység, előszobában beltéri egység kerül kétirányú hang kapcsolattal

Telefon: Lakáson belül 3 db telefoncsatlakozó kerül kiépítésre.

Antenna: Minden lakószobába antenna csatlakozás készül. Lakáson belül RG11u kábelezés készül, telefonközpont hely melletti süllyesztett doboztól sugrasan.
Világítás: Lakáson belül lámpahelyeket készítünk, egy-egy függő foglalattal és 60W-os izzóval. Az erkélyeken búrás védett lámpatesteket telepítünk. Minden helyiség közepén csillárhely, étkező felett csillárhely, tükör felett, konyhapult felett falikarhely.

Szellőzés, szerelés: A lakások nyitható nyílászáróval nem rendelkező kamra helyiségeinek gravitációs szelőzése egyedileg biztosított. A konyhákban csatlakozási lehetőség készül szagelszívó berendezés részére.

Szellőzés, klimatizálás: A belsőterű helyiségek gépi szellőzése időkapcsolós ventillátorral biztosított, függőlegesen a tető fölé kivezetve.

j.) Épületgépészet

Víz- és csatorna szerelés: A társasházi lakások 1-1 db hidegvíz és szennyvíz csatlakozással rendelkeznek, épületenként központi vízmérővel és vízszűrővel. Minden lakásban 1-1 db vízmérő kerül kiépítésre.

Locsolás, kerti csapok: A kertben automata öntözőrendszer készül, ami szivattyúval a csapadékvíz tárolóból kerül táplálásra. Saját kertrészekre egy-egy kerti locsolócsatlakozó készül elzáróval.

Szaniter berendezések: A szaniter berendezési tárgyak fehér porcelán, illetve félporcelán berendezések, mosdó, kézmosó, falra szerelt WC csésze és bidé. Típusa: VILLEROY & BOSCH Omnia Classic. Fürdőkádak, egyenes fehér színű akril sarokkádak, típus szerinti előlappal minimum 3,5 mm vastag. Típusa: RAVAK. Zuhanytálcák fehér színű minimum 3,5 mm falvastagság. Típusa: RAVAK.

Szerelvények: WC öblítő tartályok falba épített víztartályos kétmennyiségű öblítéssel, króm fedlappal, falba építhető kerettel. Típusa: GEBERIT Duofix. Csaptelepek, kerámiabetétes, egykaros, króm színben. Típusa: HANSGROHE FOCUS-E.
Az építész terv szerinti fürdőszobában a mosógép részére kialakításra kerül 1 db kiállás különálló nyomó- és lefolyó csatlakozással. A konyhákban a mosogató berendezés részére csaptelep kiállás és lefolyó csatlakozási lehetőség készül.
A konyhákban a mosogató berendezés részére csaptelep kiállás és lefolyó csatlakozási lehetőség készül.

Gázszerelés: A konyhákban elektromos sütő és főzőlap létesül, így itt külön gázcsatlakozásra nincs szükség

Központi fűtés szerelés: A lakások fűtését-hűtését központi Daikin hőszivattyús kazán biztosítja. A használati melegvíz ellátását szintén a kazán biztosítja a beépített indirekt fűtésű HMV tartállyal.
A lakásokban padlóban, illetve oldalfalban vezetett, védőcsővel ellátott műanyag csöves rendszer kerül kialakításra. A hőleadók a fürdőszobákban törölköző szárítós radiátorok, a járólapos helyiségekben padlófűtés, a szobákban mennyezeti falfűtés, a lakásokban központi fűtést irányító szobatermosztát kerül elhelyezésre.

Füstgázelvezetés: Az emeleti és földszinti lakásban további 1 kandalló kémény létesül, fatüzelésű kandalló csatlakoztatására. Típusa: SCHIEDEL UNI PLUS.

Szellőzés szerelés: A lakások nyitható nyílászáróval nem rendelkező kamra helyiségeinek gravitációs szellőzése egyedileg biztosított. A konyhákban csatlakozási lehetőség készül szagelszívó berendezés részére.

FIZETÉSI ÜTEMEZÉS

Előleg (szerződéskötést követően) 20 %

Szerkezetkész állapot elérését követően 40 %

Műszaki átadást követően 20 %

Használatbavételt követően 20 %

Ne maradjon le!

Ha még nem tudott dönteni, de nem akar lemaradni a lehetőségről, később is felveheti velünk a kapcsolatot.

Iratkozzon fel értesítési listánkra,

és mi időről időre tájékoztatjuk az építkezés állapotáról!

Feliratkozás

Erre címre kérek aktuális információkat!

Baumeister KFT.

Cím: 8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky u. 8.
Telefon: 06/88/561-495
Fax: 06/88/561-496
E-mail: iroda@baumeister.hu